Hotel Vilvoorde

Ben je op zoek naar accommodaties voor een goedkoop weekendje weg, arrangementen of een last minute in Vilvoorde? Bekijk gauw onderstaande lijst met hotels in Vilvoorde. 

Er staat van alles tussen! Van de wat grotere hotelketens tot aan kleinschalige Boutique hotels. Je hebt verschillende opties in Vilvoorde.

Maak van je dagje uit in Vilvoorde een mini-vakantie met overnachting! Blijf wat langer hangen in Vilvoorde en ontdek wat er allemaal te beleven is verspreid over meerdere dagen.   

Overnachten in Vilvoorde: onze aanraders voor hotels!

Combineer een dagje winkelen met een lekker diner in een restaurant. Ontdek historische bezienswaardigheden, ga lekker bowlen of wandel een van de mooie wandelroutes in Vilvoorde. Kies je ervoor om te overnachten in Vilvoorde, dan kun je je laten onderdompelen in luxe en slapen in een van de prachtige hotels. Je vindt hierboven een overzicht van alle hotels in Vilvoorde.

Overnacht je liever niet in een hotel, zoek dan de gastvrijheid in een bed and breakfast. Nog een andere optie is om neer te strijken op een leuke camping. Maak je trip naar Vilvoorde helemaal compleet en geniet van een welverdiende (mini)vakantie.